Náš príbeh

Náš príbeh začal v roku 2016, keď sa stretli dvaja pôžitkári jedla a steakov obzvlášť. V Taliansku, na návšteve rodiny, sme spoznali ako chutí kvalitné vyzreté mäso a chceli sme to ukázať aj Vám.

Názov reštaurácie znamená po taliansky „hovädzie mäso“, o ktoré sa dennodenne s láskou staráme. Veľmi nám pomohla rodina žijúca v Taliansku, za čo sme im veľmi vďačný.

Naším cieľom bolo vytvoriť priestor, kde si ľudia posedia, spomalia a vychutnajú si mäso v tej najvyššej kvalite. Sme skôr malá reštaurácia, pre ktorú je typický menej formálny a priateľský prístup k hosťom. 

Naša reštaurácia patrila medzi prvú v Žiline, kde ste si mohli ochutnať odležané „DRY AGED“ mäso a taktiež steaky z menej známych častí ako napríklad hanger steak, spider steak alebo top blade steak.

Pozrite si naše priestory

Naši partneri